A rămas mai puţin de o lună de zile până la sfârşitul anului şi unele unităţi turistice din staţiunea Băile Herculane au epuizat deja toate locurile cazare.

Pentru noi, Revelionul este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, avem în toate locaţiile pregătite evenimente pentru cele trei zile în care am pregătit pachetul de Revelion. Începem cu petreceri la piscină, apoi avem petreceri diferite în fiecare seară. Pe lângă noaptea dintre ani avem şi petrecerea de a doua zi, care va fi cel puţin la fel de grandioasă ca şi Revelionul. Încercăm să nu repetăm fiecare seară, să fie diferită, vom avea mai multe formaţii, vom avea dansuri, vom avea umor şi vom avea, desigur, meniuri deosebite, aşa cum îi stă bine nopţii de Revelion, ne-a declarat Laura Pătru – directorul de marketing al Complexelor hoteliere Diana şi Afrodita.

Cei care nu şi-au rezervat până acum locurile pentru Revelion au foarte puţine şanse să mai găsească un loc liber: Locurile sunt deja ocupate pentru Revelion! Cred că mai avem câteva camere, însă nu ştiu dacă până la această oră mai sunt libere, dar cu siguranţă locurile pentru Revelion au fost rezervate în urmă cu o lună şi jumătate… la sfârşitul lunii octombrie – începutul lunii noiembrie locurile sunt deja în mare parte ocupate, ne-a precizat Laura Pătru.

Valea Cernei este una capricioasă în privinţa zăpezii şi nu la fiecare sfârşit de an îşi răsfaţă turiştii cu această fascinaţie a iernii. Cu siguranţă trebuie să fin pregătiţi pentru toate, dar spunem că programul care l-am făcut pe toată durata acestui sejur va reuşi să ţină turiştii ocupaţi, ca în cazul în care nu va fi zăpadă şi nu se pot bucura de sporturile de iarnă, să nu se plictisească în interior şi să se poată distra, ne-a mărturisit Laura Pătru.

Staţiunea Băile Herculane a fost în fiecare an unul dintre locurile preferate de petrecere a nopţii dintre ani, alături de Semenic şi Muntele Mic.

Paul-Sever SMADU