Visit me! este un proiect care își propune să promoveze turismul transfrontalier. Proiectul este derulat de  Primăria Reșița în parteneriat cu Primăria Veliko Gradiște – Serbia. Prin intermediul acestuia se vor monta hărți și indicatoare spre cele mai semnificative atracții turistice din Reșița, motiv pentru care obiectivele turistice vor deveni mai accesibile și astfel se va încerca creșterea numărului de turiști care vizitează capitala Banatului de Munte. 

Pentru a asigura continuitatea și sustenabilitatea acestui proiect, primăria Reșița a hotărât înființarea Asociației Visit Me. Prin acest ONG vor fi preluate activitățiile din timpul implementării proiectul și aplicate în comunitatea noastră. Membrii fondatori ai asociației sunt: Asociația Bike Attack, Asociația Prietenii Munților și primăria Reșița.

Scopul nostru este de a promova Reșița și Banatul Montan cu toate resursele acestuia, agrement și turism. Începând cu luna iulie a acestui an, mare parte evenimentele derulate de primăria Reșița vor fi desfășurate cu sprijinul acestui ONG,a precizat președintele asociației, Sorin Dumitru.

Proiectul Visit me! este finanţat în cadrul  Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, în cadrul Axei prioritare 4 – Atractivități pentru turismul durabil, Inițiative de consolidare a capacităților pentru îmbunătățirea calității și inovării serviciilor și produselor turistice.