Evia Aero vrea să investească la Caransebeș

O companie germană cu activitate în domeniul aviației sustenabile intenționează să construiască o centrală pe panouri fotovoltaice la Caransebeș. Primarul Felix Borcean a avut ieri o primă întâlnire cu reprezentanții firmei Evia Aero și i-a asigurat de sprijnul municipalității în această investiție. Discuțiile s-au axat și pe realizarea unor zboruri cu avioane electrice sau hibrid spre diverse destinații, ceea ce poate duce la revitalizarea Aeroportului  Caransebeș.

La întlnire a participat și directorul Direcției Strategii a municipalității, Liviu Jigoria-Oprea, dar și omul de afaceri Gabriel Olariu.

,,Și noi avem deja un proiect pentru o astfel de uzină electrică pe 7 hectare, nu ne încurcă inițiativa dânșilor, le vom acorda tot sprijinul dacă planurile merg conform dorințelor dumnealor. Sperăm să avem un aeroport modern și cu zboruri la care nici nu ne gândeam poate în urmă cu câțiva ani. Gabriel Olariu este o garanție că ceva se va întâmpla în Caransebeș și faptul că o companie germană i se alătură în planul de business este, din nou, o altă garanție”, a declarat primarul Felix Borcean la finalul discuțiilor cu oficialii Evia Aero.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles