Embargo Fest 2023 la Muzeul Satului Bănățean Timişoara

Cea de-a patra ediție a Embargo Fest a debutat vineri, 9 iunie la Muzeul Satului Bănățean. Festivalul poartă anul acesta mottoul „Remember the ‘90s” și conține și momente realizate de ansamblurile de dansuri tradiționale ale minorităților specifice zonei Banat.

Sâmbătă 10 iunie în deschidere, de la ora 17.30 va avea loc un spectacol de ansambluri de dansuri tradiționale, iar de la ora 18 pe scenă va urca TrupaHazard.

De la ora 19.00 pe scenă vor fi prezenți Duo Expose (Bulgaria) și Zbogom Brus Li (Serbia), urmând ca de la ora 22.00 să fie prezent legendarul producător de muzică electronică Dr. Motte, care va ajunge cu această ocazie pentru prima oară în România.

Pe celelalte scene din cadrul evenimentului vor urca Exhumater, Zen Motherfucker, Monokrom, The Bandits, Teatrul Auăleu, Țapinarii, Midiportal, Bogdan Puriș Vinilorama, Bibanu & MC Woodie, Zoleevee, Razy, SD b2b Midiportal.

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerul Culturii.

Biletele pentru ediția din acest an a festivalului se pot achiziţiona de AICI

De același autor

Related Articles