Ei au construit un spital, noi îi ajutăm să meargă mai departe

Căsuţa de sticlă s-a închis duminică seara, după 8 zile în care a fost vizitată de mii de oameni buni.

Campania Muzică pentru viaţă şi-a atins ţelul. În urma donaţiilor făcute la căsuţa de sticlă din centrul Reşiţei a fost adunată suma de 121378 de lei, adică peste un miliard 200 de milioane. Reprezentantul Centrului Oncohelp din Timişoara, beneficiarul campaniei, doctorul Valeriu Boruga, a rămas profund impresionat de starea de spirit creată în jurul căsuţei de sticlă. Acesta a acordat o medalie de onoare postului nostru de radio şi a avut numai cuvinte de laudă faţă de cei care au înţeles mesajul campaniei: „Cancerului nu-i pasă că vine Crăciunul”.

Ascultaţi în continuare un interviu acordat de Valeriu Boruga, imediat după închiderea Căsuţei de sticlă:

Laura Sgaverdea, cea care a iniţiat acest proiect, consideră că a fost un succes şi încă o dată se dovedeşte că Radio Reşiţa este „Mai mult decât se aude”. Prin faptul că am reuşit să sensibilizăm şi să mobilizăm atâţia oameni, am dovedit că nouă ne pasă. Am reuşit să-i facem pe oameni să fie mai buni, iar pe cei mai mici să înţeleagă ce înseamnă bucuria de a dărui.

Vă reamintim că în această ediţie a campaniei Muzică pentru viaţă am strâns bani pentru bolnavii care suferă de cancer de la Spitalul Regional Onco Help Timişoara. Ei au construit un spital, noi îi ajutăm să meargă mai departe.
Semeni fapta, culegi un obicei, semeni un obicei, culegi un caracter, semeni un caracter, culegi un destin…asta înseamnă campania Muzica pentru Viaţă!
(Sebastian Dragomir)