Echipa centrului de vaccinare de la Spitalul Militar din Timişoara continuă acţiunea mobilă pentru administrarea dozelor de rapel Pfizer și vaccinarea persoanelor cu serul J&J în localităţile din judeţul Timiş.

Activitatea va continuă în această săptămână după următorul program:

Astăzi, în data de 22.06.2021 echipa mobilă vaccineză elevii de la Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva”, Colegiul Tehnic “Henri Coandă’’ și Colegiul Tehnic ‘’Emanuil Ungureanu’’ din Timișoara;

Mâine, în 23.06.2021 caravana de imunizare împotriva COVID-19 va ajunge şi la Liceul Tehnologic „Valeriu Braniște”, Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu”, Liceul Teoretic „Iulia Hașdeu” din Lugoj şi la Liceul Tehnologic „Traian Grozăvescu ” din Nădrag. Tot în cursul zilei de mâine echipajul medical se v afla şi la Belinț și Brestovăț.

Caravana pentru stoparea pandemiei va ajunge în 24.06-Lovrin și Tomnatic; 24.06-Liceul Tehnologic „Romulus Paraschivoiu”-Lovrin; 25.06-Variaș; 25.06-Liceul Teoretic Periam; 26.06-Tormac; 26.06-27.06: maraton de vaccinare Tormac și Șandra.

„Doar împreună putem reuși să învingem pandemia care ne-a schimbat modul de viață și doar împreună putem reveni la normalitate”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Militar Timişoara, Cosmin Jian.