carucior handicap

Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap din Caraş-Severin funcţionează de o săptămână fără preşedinte după ce şeful  acestei structuri, Aurelia-Valeria Croitoru a demisionat. La Serviciul de Resurse Umane din Consiliul Judeţean Caraş-Severin a fost organizată o sesiune de depunere de CV-uri pentru ocuparea acestei funcţii, dar nu a existat nicio solicitare în acest sens, în condiţiile în care termenul de depunere a documentelor expiră astăzi. Conform legii, candidaţii trebuie să fie medici şi să fi absolvit cursuri de management în domeniul sociomedical.

Reprezentanţii forului judeţean spun că vor organiza o nouă sesiune de depunere a CV-urilor, în încercarea de a găsi medici specialişti în expertiză medicală a capacităţii de muncă.

Medicul Aurelia-Valeria Croitoru a demisionat din funcţia de preşedinte al Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap la mai puţin de un an de când a fost validată de plenul Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Lipsa de interes pentru această funcţie este justificată, pe de-o parte de criza de medici specialişti din Caraş-Severin, iar pe de altă parte de „interesul” tot mai mare al procurorilor pentru medicii suspectaţi că solicită mită.  (Sebastian Dragomir)

sursa: www.sursazilei.ro