[AUDIO] După luni de promisiuni, cartierele Secu şi Cuptoare în continuare fără apă

Lucrările la reţelele de apă şi canal din cartierele aparţinătoare municipiului Reşiţa au fost în mare parte finalizate chiar dacă cu întârzieri de ordinul lunilor. Cele mai multe probleme au fost înregistrate la Secu şi Cuptoare unde nici până la această oră locuitorii nu se pot bucura de apă curentă. Adelin Tuță, directorul Direcției de Investiții din cadrul Primăriei Reșița:

,,S-au finalizat în Secu și Cuptoare, la fel și în Moniom. Sperăm să facem recepția cât mai curând și să o predăm către AquaCaraş. Avem o problemă, o să o numesc problemă micuță, deoarece constructorul nu a reușit să facă CCTV-ul CCTV-ul înseamnă că vine operatorul și bagă o cameră pe rețele să vadă că sunt făcute conforme pe interior, au declivitatea și respectă cerințele tehnice.,,

Verificarea reţelei pe interior era necesară pentru a nu se naşte discuţii ulterioare între constructor şi beneficiar spune Adelin Tuţă numai că, au apărut alte probleme:

,,Ne-am dat cu stângu în dreptul un pic, că s-a stricat utilajul, a fost șoferul în concediu și după o lună şi jumate, două luni fel și fel de amânări, constructorul a contactat o firmă din Craiova care va veni de luni să facă aceste filmări. Sperăm că până la sfârșitul lunii să terminăm, să putem face recepția, la începutul lunii viitoare să predăm operatorului, prin hotărâre de consiliu să poată fi funcționale.,,

În număr de 10, proiectele au fost finanţate prin PNDL iar primăria Reşiţa a reuşit până în prezent finalizarea a 9 dintre ele.

Foto:watermag.ro

De același autor

Related Articles