Două persoane accidentate astăzi în Reşiţa!

Neatentia la volan face din nou victime! De aceasta dată este vorba despre două accidente rutiere care au avut loc, astăzi, în municipiul Reşiţa. O femeie şi un bărbat au fost accidentaţi, la câteva ore distanţă pe o trecere de pietoni.

La ora 12.00, pe B-dul Revoluția din Decembrie, un bărbat de 58 de ani, din Reșița, care conducea un autoturism, din direcția Centrul Civic către Triaj, lovește cu partea din față a autoturismului un bărbat de 68 de ani din Reșița, angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, acesta fiind rănit ușor. În urma efectuării analizei cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

La ora 13.41, un bărbat de 56 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe B-dul Republicii, din direcția Victoria spre Intim, nu păstrează o distanță suficientă și în apropierea unei treceri de pietoni lovește din spate un alt autoturism pe care îl proiectează pe trecerea de pietoni, o femeie de 51 de ani fiind surprinsă și accidentată.

În ambele cazuri se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

„Pacienta prezintă contuzii la membrul inferior drept, urmând a fi trimisă pentru investigaţii suplimentare către serviciciul de Radiologie, ca urmare a unei suspiciuni clinice de fractură la glezna dreaptă. Bărbatul a suferit mai multe contuzii în zona cotului stâng şi în cea a toracelui, precum şi un traumatism cranio-cerebral minor. Acesta a fost lăsat să plece acasă la 2 ore după ce a beneficiat de investigaţii complexe, starea de sănătate a acestuia nefiind pusă în pericol”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Reşiţa, Roxana Bălan.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles