Două autospeciale Brantner au căzut în capcană la Reşiţa

Astăzi a avut loc o avarie pe strada Caen din Reşiţa.

Două maşini ale societăţii de salubrizare Brantner au rămas împotmolite după ce o parte din şosea s-a surpat. Cu ajutorul unei macarale, cele două autospeciale au fost scoase şi repuse în funcţiune.

Societatea Hidroconstrucţia a înlocuit reţeaua de apă şi canalizare în cadrul unui proiect cu fonduri europene. Ieri, viceprimarul municipiului Reşiţa, Paul Vasile, a convocat conducerea Hidroconstrucţia la o întâlnire, temele abordate fiind problemele apărute din cauza nefinalizării lucrărilor, lucrări executate prost, probleme constatate în teren. În cadrul acestei şedinţe a fost dezbătută situaţia de pe strada Caen, solicitându-se reprezentanţilor firmei Hidroconstrucţia să ia măsuri urgente de refacere a zonelor afectate, atrăgându-li-se atenţia de pericolul creat de execuţia defectuasă a lucrărilor.

De asemenea, societatea Hidroconstrucţia a fost somată în scris de nenumărate ori de către  Primăria Reşiţa să finalizeze lucrările de refacere de pe strada Caen, aplicându-se şi sancţiuni contravenţionale.

Menţionăm faptul că lucrarea nu este finalizată, şi conform prevederilor HCL nr. 314/ 29.11.2016, executantul lucrării răspunde pentru prejudiciile cauzate terţilor din eventualele accidente de circulaţie din zona lucrării, se precizează într-un comunicat al Primăriei Reşiţa. (Ada Botezan)

De același autor

Related Articles