Doar tramvaie, fără autobuze între Kaufland şi Muncitoresc la Reşiţa

Autobuzele nu vor circula în paralel cu tramvaiul odată cu deschiderea oficială a transportului în comun prin oraş, fapt pentru care traseului 4 care ajunge în Moroasa îi va fi reconfigurat traseul, a declarat pentru Radio Reşiţa şeful serviciului Transport Urban Reşiţa, Dănuţ Jurubescu:

În Moroasa vom introduce un altfel de traseu cel mai târziu în momentul în care va circula tramvaiul. Autobuzul nu ar trebui să circule pe aceeași cale de rulare cu tramvaiul; el ar trebui să ne aducă oamenii la tramvai nicidecum să circulăm și cu autobuz și cu tramvai pe aceeași linie pentru că n-am făcut nimic, pur și simplu vom împărți niște călători şi nu are nicio logică. Noi trebuie să mergem cu tramvaiul pe linia de tramvai, iar autobuzele doar să aducă oamenii spre noi. De aceea au fost și făcute cele două terminale; de acolo oamenii se urcă în tramvai“.

Amintim că, după recepţia finală şi darea în folosinţă oficială a noii variante de transport în comun din Reşiţa, pe raza municipiului vor circula 13 tramvaie şi 24 de autobuze electrice.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles