Doar 31 de cărăşeni au fost angajaţi după Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Rezultatele Bursei Generală a Locurilor de Muncă, organizată de AJOFM Caraş Severin în data de 12 aprilie în Reşiţa şi Băile Herculane au fost publicate.

În ziua Bursei au fost încadrate în muncă un număr de 22 de persoane (4 la Reşiţa şi 18 la Băile Herculane), alte 82 de persoane fiind selectate să participe la interviuri la sediile firmelor. După participarea la interviurile şi probele de lucru de la sediile firmelor, în decurs de o lună de la data organizării Bursei, alte 31 de persoane au reuşit să ocupe un loc de muncă: 17 la Reşiţa şi 14 la Băile Herculane.

Persoanele încadrate în muncă la Reşiţa ocupă acum meseriile de agent curier, vânzător, croitor confecţioner, lăcătuş mecanic, vopsitor industrial, turnător pregătitor, femeie de serviciu şi inginer producţie. Cum era de aşteptat în Băile Herculane au fost angajaţi ospătari, bucătari, cameriste şi o guvernantă.

În acest an, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin va mai organiza o Bursă a locurilor de muncă pentru absolvenţi, în data de 18 octombrie, dar, în funcţie de solicitările pieţei muncii, vor putea fi organizate şi alte burse ale locurilor de muncă.