Diversitate și incluziune la dimensiuni europene la Liceul tehnologic SFÂNTUL DIMITRIE din Teregova!

Liceul tehnologic SFÂNTUL DIMITRIE din Teregova a găzduit astăzi Conferința Finală a proiectului DIVERSITATE ȘI INCLUZIUNE LA DIMENSIUNI EUROPENE, un eveniment de diseminare a activităților derulate prin proiectul Erasmus +!

Manifestarea a fost deschisă de directorul liceului din Teregova – prof. Maria Damian, urmată de intervențiilor invitaților speciali la acest eveniment : Maria Damian – primarul comunei Teregova, Paul-Adrian Roiban – inspector școlar pentru Arte și Iorga Nistor – președintele Asociației EDUCAȚIE PENTRU COMUNITATE din Teregova. Proiectul le-a fost prezentat participanților la acest eveniment, elevi și cadre didactice și au fost prezentată expoziția de desene ERASMUS ÎN CREION ȘI CULOARE, dar și temele opționale propuse în cadrul proiectului.

Elevii din ciclul primar și gimnazial au susținut un moment artistic, care a cuprins un recital instrumentalși un atelier de creație plastică pe tema diversității și incluziunii, iar la finalul programului artistic a fost intonat imnul Uniunii Europene.

Paul-Sever SMADU