Angajaţii Finanţelor Publice Timişoara şi Caraş-Severin stau acasă pe 2 decembrie, dar vor lucra în plus trei zile! Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice anunţă că, în perioada 05 – 07 decembrie, programul de lucru se va prelungi cu o oră.

Astfel că cetăţenii îşi vor putea plăti taxle şi impozitele începând de lunea viitoare, între orele 8.00-17.00

Aria de competenţă a Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Timişoara este regiunea situată în partea de vest a României, la graniţa cu Ungaria şi Serbia, fiind alcătuită din judeţele: Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş şi are o suprafaţă de 32.034 km2, reprezentând 13,4% din suprafaţa ţării.

Este o regiune cu un puternic caracter multietnic, având drept caracteristici o mentalitate cosmopolită şi multilingvismul care caracterizează un important segment din populaţia regiunii, proximitatea faţă de pieţele occidentale şi importantele resurse naturale existente în regiune.

Sectorul industrial al regiunii acoperă aproape toate ramurile: tehnologia informaţiei şi comunicării, constructii de masini, piese electronice, prelucrare a lemnului, industria minieră, industria chimică, producţia de medicamente, textile, industria alimentară, ceramică şi sticlărie, etc. Prin urmare, regiunea este o locaţie de investiţii promiţătoare, oferind posibilităţi substanţiale ale unei pieţe emergente ce pot conduce la un mediu de afaceri modern şi în continuă dezvoltare.

Daiana Roşca