Din nou bullying, la Caransebeș

Un nou caz de agresiune, în care au fost implicați minori, este cercetat de polițiștii din Caransebeș. O fată de 15 ani a fost lovită de alte două eleve cu palmele peste față, iar toată scena a fost postată pe rețelele de socializare.

”Reglarea de conturi” s-a făcut în pauza dintre orele de curs, într-o parcare din apropierea liceului la care cele trei fete învață, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de poliție Caraș-Severin, Alina Boeru:
”Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că, ieri, în jurul orei 10.00, în pauza dintre orele de curs, cele 3 minore de 15 și 16 ani, eleve ale unui liceu din Caransebeș, s-au deplasat împreună în afara unității de învățământ. În parcarea de pe strada Ștefan Herce, pe fondul unor discuții în contradictoriu, una dintre tinere, de 15 ani, a fost agresată fizic de celelalte două, fiind lovită cu palmele peste față. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”.


Cazul a fost raportat la conducerea unității de învățământ , dar și la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, situația fiind monitorizată în continuare de către polițiști.

De același autor

Related Articles