În anul pastoral 2020-2021 E.S. Episcopul Iosif îndrumă spre aprofundarea Cuvântului Divin, Sfânta Scriptură.

Luna octombrie este cea dedicată cinstirii Preasfintei Fecioare Maria, Regina Rozariului. Prin mijlocirea Mamei Cerești implorăm harul și binecuvântarea Preasfintei Treimi pentru toate operele misionare din comunitate și întreaga Biserică, a sunliniat pentru Radio Reşiţa părintele decan Veniamin Pălie – parohul Bisericii romano-catolice „Maria Zăpezii” din municipiul Reşiţa.

Pentru o mai profundă conștientizare și pentru binecuvântarea în misiunea creștină romano-catolică, Parohia “Maria Zăpezii” din oraş organizează:

– Sâmbătă, 10 octombrie de la ora 16.00, devoțiunea solemnă a Sfântului Rozariu, în patru limbi de expresie, cu participarea credincioșilor din parohiile “Maria Zăpezii” și “Preasfânta Treime”. Devoțiunea va fi condusă de pr. Gheorghe Iordache SVD, iar meditația de pr. Attila Puskas.

– Duminică, 11 octombrie de la ora 16.00 în biserica “Maria Zăpezii” va avea loc un concert de orgă susținut de prof. Cristian Roșoagă, iar de la ora 17.00 aprofundarea meditației trimisă de E.S. Iosif Csaba Pal – episcop diecezan de Timișoara.

Purtarea măştii de protecție şi distanţarea fizică sunt obligatorii.