Deputatul Mocioalcă face lobby la Guvern

295

Situaţia economică a două uzine emblematice din Reşiţa este dezbătută în această seară în Capitală. Deputatul Ion Mocioalcă, preşedinte al PSD Caraş-Severin, a anunţat într-o conferinţă de presă că principalul consilier al premierului Viorica Dăncilă va purta discuţii cu managerii de la UCM Reşiţa şi cu cei de la Arsenal.

„Am mijlocit o întâlnire cu consilierul economic al premierului, Darius Vâlcov, de la care am primit asigurări că va sprijini toate demersurile noastre. Nu aş vrea ca din cauza unui funcţionar, poate chiar înalt funcţionar public dintr-un minister să ne trezim că Reşiţa şi Caraş-Severin vor fi uitate la un moment dat. Nu tot timpul ne întâlnim cu oportunităţi în a investi în industria de apărare sau în industria strategică de producere a energiei electrice. Cine să fie avocatul cel mai bun al UCM Reşiţa şi al Arsenal, dacă nu managerii acestor companii? Ei știu cel mai bine problemele cu care se confruntă”.

Întâlnirea cu Darius Vâlcov este programată să aibă loc în această seară, la ora 18.00, a mai spus deputatul Ion Mocioalcă, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa.

(Sebastian Dragomir)