[FOTO] De Ziua Libertăţii Presei, jurnaliştii au rămas „prizonieri”…

De Ziua Libertăţii Presei, jurnaliştii au fost „prizonieri”. O data pentru ca au acceptat provocarea de a petrece cateva ore in Tabara de la Raul Alb fara semnal la telefoane si internet, si a doua oara pentru ca toata lumea a ramas prizoniera o perioada, pana cand drumarii au asfaltat exact intrarea spre tabara, astfel ca nici o masina nu a mai putut sa urce sau sa coboare.

Directia Judeteana pentru Tineret si Sport a fost cea care a organizat Cupa Presei la Raul Alb pentru a marca Ziua mondiala a libertatii presei in premiera in aceasta locatie. Jurnalistii s-au putut relaxa in voie si au organizat intreceri de fotbal, tenis de masă, badminton si sah.  Trofee, sub forma de cupe si diplome, s-au oferit insa doar pentru fotbal. Prima cupa a fost primita de echipa organizatorilor, Directia pentru Tineret si Sport. A doua a fost primita de echipa Radio Resita, iar cea de-a treia de echipa jurnalistilor de la celelalte publicatii. In plus, colegul nostru Lucian Scânteie a primit distincția pentru cel mai tehnic jucator.

A fost o dupa-amiaza relaxanta, prieteneasca si plina de buna dispozitie, care ne-a amintit tuturor ca si jurnalistii sunt oameni care stiu sa se bucure de clipe petrecute fara condei sau calculator in fata. Desigur nu au lipsit gustarile, gulasul si tortul cu inscriptia „Can’t keep calm, I’m a journalist”, logoul cu care au fost inscriptionate si tricourile pe care le-a primit fiecare participant. A fost o zi pe cinste, pentru care Directia Judeteana pentru Tineret si Sport merita toata aprecierea. Ceea ce nu inseamna ca nu vom fi cu ochii pe ea. Keep in touch…