De astăzi, în Caraş – Severin, spaţii de cazare suplimentare pentru refugiaţii din Ucraina

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş – Severin a adoptat astăzi, în cadrul unei şedinţe extraordinare, două hotărâri prin care a fost actualizată lista locaţiilor de cazare pentru cetăţenii care provin din zona conflictului armat din Ucraina, prin suplimentarea acesteia cu un număr de patru locaţii faţă de cele patru identificate şi verificate iniţial.

Urmare a modificărilor efectuate, la această oră, în judeţul Caraş-Severin există în acest moment 8 locaţii care pot oferi cazare, cu un număr total de 289 de locuri. Locațiile de cazare au  fost verificate de o comisie mixtă, constituită prin Ordin al Prefectului,  formată din reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Semenic” al județului Caraș-Severin, Direcției de Sănătate Publică Caraș-Severin, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor și ai Instituției Prefectului – Județul Caraș-Severin.

În cadrul şedinţei, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă astabilit şi operatorii care pot asigura transportul rutier al cetăţenilor care provin din zona conflictului armat din Ucraina pe perioada staţionării temporare sau a tranzitării teritoriului României. Atât hotărârea, cât şi lista transportatorilor pot fi consultate accesând link-ul: https://cs.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/.

De același autor

Related Articles