De astăzi, autobuzele vor circula şi pe strada Făgăraşului din Reşiţa

Începând de astăzi, autobuzele Societăţii Transport Urban Reşiţa vor circula şi pe strada Făgăraşului. Municipalitatea introduce un nou traseu, cu staţii la Institut, pe Calea Caransebeşului, Colegiul Mircea Eliade, Bazinul Olimpic, Ocico şi la Kaufland, acesta fiind o legătură pentru sensul de mers Govândari – centrul civic.

Pentru asigurarea continuității serviciului de transport public local va fi introdus suplimentar un inel de circulație care cuprinde următoarele stații: bulevardul Muncii – staţie Kaufland capăt linie şi stațiile intermediare până la Intim, Calea Caransebeşului – Institut, Colegiul Mircea Eliade – alveolă, Bazin Olimpic – alveolă, strada Făgăraşului – staţie Ocico, bulevardul Muncii – Kaufland, acesta fiind o legătură pentru sensul de mers Govândari – Centru – acces transport persoane care se deplasează în partea de sus a municipiului Reșița, anunţă Primăria Reşiţa.

Modificarea este necesară având în vedere că bulevardul Republicii este închis pentru reintroducerea tramvaiului în oraş şi traseul principal este deviat pe bulevardul Muncii.

De același autor

Related Articles