Dascăli bănățeni de ieri și de azi, şi-au dat întâlnire la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa

Studenți și cadre didactice de la programul de studii de licență Pedagogia învățământului primar și preșcolar din cadrul Facultății de Științe Sociale a Universității „Eftimie Murgu” din Reşiţa vor participa astăzi de la ora 12.30 la manifestarea “Dascăli bănățeni de ieri și de azi”, în cadrul unui proiect finanțat de Ministerul Educației și Cercetării – activități extracurriculare 2019.

Va fi lansat volumul “Dascăli bănățeni de ieri și de azi”, apărut la Editura „Gheorghe Magas” în anul 2019, sub atenta coordonare a prof. Nicoleta Marcu, vor fi evocați pedagogi, scriitori și dascăli ale căror  nume au rămas înscrise în istoria pedagogiei românești. Elevi de la Școala Gimnazială nr. 7 din Reșița și-au arătat recunoștința față de dascălii lor prin desene expuse în sala C 2.1, unde se va desfășura activitatea. Vor fi prezenți elevi și cadre didactice de la licee din județ.

Biblioteca Județeană „Paul Iorgovici” va fi prezentă cu un stand de carte aparținând scriitorilor Banatului, iar studenților, elevilor şi cadrelor didactice reprezentative, organizatorii le vor acorda diplome de recunoștință.

De același autor

Related Articles