Competiţia „CUPA SENIORILOR” organizată de Primăria Municipiului Reşiţa, prin Direcţia de Asistenţă Socială, a numărat peste 100 de participanţi. Festivitatea de premiere a avut loc astăzi.

Prezent la eveniment, la Centrul pentru Persoane Vârstnice de pe strada Teilor din municipiu, viceprimarul Adrian Dacica, a susţinut că a fost o competiţie reuşită. „S-a dorit să aducem un plus de valoare, să ridicăm calitatea vieţii celor care beneficiază zilnic de serviciile acestui centru„.

Adrian Dacica:

Nadia Pasici, inspector general la Serviciul Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Reşiţa, s-a declarat, la rândul său, mulţumită de desfăşurarea acestei competiţii în care a fost foarte dificil să fie aleşi cei mai buni, dintre cei mai buni.

Nadia Pasici:

Cel mai solicitat a fost jocul de table, spre deosebire de alţi ani între participanţi numărându-se şi doamnele.

Au fost acordate diplome, medalii şi cupe pentru toate jocurile, şi următoarele premii: locul I – cinci zile demipensiune la Diana Resort Herculane; locul al II-lea – trei zile demipensiune la Diana Resort Herculane; locul al III-lea – excursie la Moldova Nouă şi plimbare cu vaporetul pe Dunăre.

Câştigătorii la şah:

 1. Ioan Păduraru
 2. Cornel Bohara
 3. Venţel Bradaci
 4. Nicolae Cioboată
 5. Dinu Ţaga

Câştigătorii la remy:

 1. Liciu Oprea
 2. Lucia Geiszt
 3. Floriţa Ştefan
 4. 4. Constantin Albu
 5. Milica Dolot
 6. Nicolae Cioboată

Câştigătorii la table:

 1. Vasile Damian
 2. Simion Fiat
 3. Gheorghe Dolot
 4. Dumitru Geolfan
 5. Constantin Meliceanu
 6. Petru Balaş

(Ada Botezan)