[UPDATE]

O manifestare complexă dedicată lunii martie, lunii mărţişorului şi a femeii, s-a desfăşurat ieri la Centrul social „Frederic Ozanam” din cartierul Muncitoresc al municipiului de pe Bârzava în cadrul proiectului „Cultură şi artă în Reşiţa montană”.

Evenimentul a inclus un spectacol de muzică şi poezie, susţinut de grupele culturale ale Forumului Democratic al Germanilor din Caraş-Severin. Cum a decurs acţiunea dedicată în totalitate femeilor organizaţiei reşiţene, şi nu numai a declarat pentru Radio Reşiţa vicepreşedintele asociaţiei, Christian Paul Chioncel:

Christian Paul Chioncel

În acelaşi contexţ vineri, 6 martie de la ora 16.00 la Centrul german „Alexander Tietz” din Reşiţa va avea loc un concert de vioară susţinut de Tania Laudoniu – studentă în anul I master la Facultatea de Muzică şi Teatru din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. Din program amintim lucrări de: Ludwig van Beethoven şi Franz Schubert.

Intrarea publicului este liberă.

***

O manifestare complexă dedicată lunii martie, lunii mărţişorului şi a femeii, se va desfăşura miercuri, 4 martie la Centrul social „Frederic Ozanam” din cartierul Muncitoresc al municipiului de pe Bârzava în cadrul proiectului „Cultură şi artă în Reşiţa montană”.

Evenimentul, care va avea loc de la ora 17.00 include un spectacol de muzică şi poezie, susţinut de grupele culturale ale Forumului Democratic al Germanilor din Caraş-Severin şi vernisajul expoziţiei de fotografii „Medjugorje în Bosnia-Herţegovina” cu imagini realizate de Erwin Josef Ţigla – preşedintele asociaţie.

Manifestarea este bilingvă, iar intrarea publicului, liberă.

Foto: Radio Romania Reşiţa