Cultivator de cannabis descoperit în judeţul Timiş

Polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, au efectuat o percheziție domiciliară, în județul Timiș, la o persoană bănuită de trafic de droguri de risc. Un mandat de aducere a fost pus în executare.

Potrivit comunicatului de presă remis – La data de 1 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, au efectuat o percheziție domiciliară, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, în cursul acestui an, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, ar fi cultivat într-un solar, special amenajat, mai multe plante susceptibile a fi droguri de risc, în vederea comercializării, în scopul obținerii de bani.

În urma percheziției domiciliare desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat 119 plante mature susceptibile a fi cannabis, totalizând aproximativ 250 de kilograme de masă verde.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, pentru audieri, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luarea unei măsuri legale.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și al jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.

De același autor

Related Articles