Cu maşina peste cap la Oţelu Roşu. Şoferul a fugit de la locul accidentului

Un accident spectaculos a avut loc aseară în Oțelu Roșu, dar despre care nu se știe mare lucru. Un tânăr de 18 ani a încercat să evite coliziunea cu un autoturism al cărui şofer nu i-a acordat prioritate şi s-a răsturnat cu mașina peste cap. Poliţiştii încearcă să-l găsească acum şi pe şoferul vinovat, care a părăsit locul accidentului.

Evenimentul s-a consumat în jurul orei 21.25, pe strada Revoluției din din Oțelu Roșu, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că o persoană necunoscută până în prezent, aflată la volanul unui autoturism, a ieșit dintr-o stație peco din Oțelu Roșu, pe strada Revoluției, fără a se asigura și fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care se deplasa regulamentar. Pentru a evita coliziunea, conducătorul autoturismului în vârstă de 18 ani, a virat brusc stânga, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard, răsturnându-se și rămânând suspendat pe plafon. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unui pasager aflat în autoturism pe bancheta din spate, fiind transportat la spitalul din Oțelu Roșu pentru îngrijiri medicale”.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Oricine poate oferi detalii cu privire la cele întâmplate este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

(Sebastian Dragomir)

foto: arhivă