Crucea Roşie Caraş-Severin este alături de comunitate cu acţiuni de informare şi în valul 3 de COVID-19

După ce a reuşit să aducă din Elveţia 3 tiruri cu materiale sanitare pentru îmbunătăţirea conditiilor hoteliere din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, Crucea Rosie Caraş-Severin este din nou alături de comunitate şi în valul 3 al pandemiei de SARS CoV-2.

De astăzi, voluntarii continuă campania de informare a populaţiei cu privire la măsurile de prevenţie COVID-19 si vor distribui pachete igienice către către persoanele cu o situaţie materială precară. Detalii ne oferă directorul filialei Crucea Roşie Caraş-Severin, Alin Cica.

Acţiunea face parte din campania naţională de informare a Crucii Roşii Române desfăşurată în parteneriat cu United States Agency for International Development (USAID) şi Federaţia Internaţională de Cruce Roşie şi Semilună Roşie (IFRC).

Şi la nivel naţional, toate produsele donate sunt distribuite de Crucea Rosie Româna către persoanele fără aparţinători, aflate în autoizolare sau izolare la domiciliu, în centre de plasament sau cămine pentru batrâni, precum şi familiilor nevoiaşe din zonele cele mai expuse la răspândirea virusului COVID-19, precum localităţile de frontieră.

De același autor

Related Articles