Peste 200 de elevi din municipiul Resita, studenți și adulți au participat astăzi în Parcul Tricolorului la Crosul Inimă de Leu, acţiune ce a marcat Ziua Mondială a Inimii, sărbătorită în fiecare an în data de 29 septembrie. Evenimentul a fost organizat de Clubul Lions Onix Reşiţa în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret, Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Caraş-Severin, Universitatea „Eftimie Murgu” şi Primăria Municipiului Reşiţa.

Cea de-a doua ediţie a crosului Inimă de Leu promoveză activitatea fizică efectuată la orice vârstă pentru a combate sedentarismul și bolile cardiovasculare. Si medicul oftalmolog Felicia Quint, presedinte pe districtul zonal LIONS ONIX, a alergat pentru a demonstra că sportul înseamnă sănătate.

Acţiunea a fost un succes, s-a adresat persoanelor de toate vârstele, au fost 7 starturi iar la finalul crosului participantii au primit diplome, cupe si medalii, ne-a declarat presedintele Clubul Lions Onix Reşiţa, Adelina Rus.

Prin întreaga activitate derulată, doamnele cu suflet mare de la Clubul Lions ONIX Reşiţa s-au implicat în acţiuni caritabile cu impact major pentru comunitate.

Daiana Roşca