Crimă într-o localitate din Caraş-Severin? Procurorii au intrat pe fir

Procurorii din cadrul Sectiei de urmarire penală a Parchetului de pe lânga Tribunalul Caras-Severin efectuează acte de urmarire penala într-o cauza penala sub aspectul savârsirii infractiunii de omor.

În data de 09.12.2022, în jurul orei 23,30 pe raza localitatii Sub Marginea din judetul Caras-Severin, între S.S.M. si V.N. s-a iscat un scandal pe fondul geloziei si consumului de alcool, numitul V.N. procedând la luarea unui cutit si înjunghierea persoanei vatamate S.S.M în zona inimii, ulterior victima deplasându-se în exteriorul imobilului, loc în care a fost identificat decedat de catre numitul H.V.

În cauza s-a dispus efectuarea în continuare a urmaririi penale si punerea în miscare a actiunii penale, dispunându-se de asemenea masura preventiva a retinerii pentru o perioada de 24 ore, formulându-se totodata si propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 zile fata de inculpatul V.N.

Procurorii precizează că urmarirea penală este o fază obligatorie a procesului penal şi care nu înfrânge principiul prezumtiei de nevinovatie.

Cele mai citite

Related Articles