Continuă, la Reşiţa, investiţiile în educaţie

Mai bine de 24 de milioane de lei vin la Reșița pentru dotarea școlilor!

Beneficiarii sunt toate cele 18 unități de învățământ din Reșița și unitățile conexe Club Sportiv Școlar și Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Caraș-Severin.

“Această reușită ne duce cu un pas mai aproape de obiectvul nostru final, acela de a trasforma Reșița în orașul cu cel mai modern ecosistem educațional”, anunţă Primăria Reşiţa.

În perioada 2023-2024, urmează să se achiziționeze următoarele tipuri de dotări:

  • mobilier, echipamente tehnologice, materiale didactice și echipamente digitale pentru atelierele de practică de la Colegiul Economic al Banatului Montan și Colegiul Tehnic;
  • echipamente digitale și mobilier specific pentru 15 laboratoare de informatică (licee, școli și grădinițe);
  • mobilier școlar modern și materiale didactice pentru 318 săli de clasă de nivel preșcolar, primar, gimnazial și liceal.
  • echipamente digitale (displayuri interactive, sisteme all-in-one, multifuncționale, sisteme de videoconferință, scanere portabile etc.) pentru 389 săli de clasă.
  • mobilier școlar modern, materiale didactice, echipamente sportive și echipamente digitale pentru 11 laboratoare de științe și 57 de cabinete școlare de specialitate și săli de activități sportive; vor fi dotate complet cabinetele de asistență psihopedagogică / logopedie în fiecare unitate de învățământ și CJRAE și se vor înființa cabinete senzoriale în grădinițe.

Foto: Facebook Primăria Reşiţa

De același autor

Related Articles