Construirea mall-ului în Reșița trece la o nouă etapă

Consilierii locali din Reşiţa s-au întrunit joi în şedinţa ordinară a lunii octombrie. Peste 30 de puncte au fost pe ordinea de zi, şi toate au primit aviz favorabil din partea aleşilor locali.

Printre acestea s-a numărat şi proiectul de hotărâre privind donarea a trei terenuri de către compania CEETRUS ROMÂNIA către Primăria Reşiţa. Astfel, construirea mall-ului în oraş trece la o nouă etapă, a declarat city managerul municipiului Reşiţa, Claudiu Kiss.

În acest mod se poate semna finanțarea prin programul Anghel Saligny, având și aceste terenuri în portofoliu. Drumul se suprapune exact peste acesteparcele care au fost donate de către Ceetrus.

Este în procedură de licitație drumul din Mociur, acela cu patru benzi către platforma industrială, proprietate Ceetrus. Noi sperăm ca n primăvara următoare să atribuim lucrarea, după care fără să fie o lună stabilită cu exactitate, vor începe lucrările și la Mall, tot în cursul anului 2023. Dar, mai întâi să avem un constructor pentru drum și după aceea stabilim și începerea proiectului Ceetrus.”

Cele trei terenuri pe care compania CEETRUS ROMÂNIA le donează municipiului Reşiţa, au o suprafaţă de peste 1600 de mp.

Sursa foto: Ceetrus

De același autor

Related Articles