Consiliul Judeţean Arad cumpără autobuze

În cea mai recent​ă şedinţă a Consiliului Judeţean Arad au fost alocat​e​ sumele necesare modernizării parcului auto a Companiei de Transport Public din Arad.

„Deşi consilierii judeţeni ai PSD s-au opus, am votat realizarea unei investiţii de 1,2 milioane de lei la Compania de Transport Public. Răspundem astfel solicitării arădenilor, de îmbunătăţire a condiţiilor de transport în comun şi cumpărăm patru microbuze, trei autobuze medii şi trei autobuze articulate. Pe mine mă surprinde că domnii consilieri judeţeni de la PSD Arad au votat şi împotriva acestui proiect, deşi ştiu foarte bine că nu ne putem permite să cumpărăm autobuze mai scumpe pentru arădeni tocmai pentru că PSD a confiscat banii arădenilor. Vă reamintesc că PSD a confiscat de la Arad 45 de milioane de euro din bugetul pe anul 2018, şi totuşi, în aceste condiţii, Consiliul Judeţean face investiţii mari, din fonduri europene şi din excedentul bugetar de anul trecut. Practic, reuşim să accesăm fiecare euro din proiectele europene care sunt la dispoziţia Consiliilor Judeţene, şi asta ne asigură banii pentru investiţii” – a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca.  ​

Suma de 1,2 milioane de lei alocată cumpărării de microbuze şi autobuze​ va fi repartizată din excedentul anilor precedenţi.

Astfel, Compania de Transport Public beneficiază de investiţii importante. Aceste vehicule se adaugă celor 30 de autobuze cumpărate în ultimele luni pentru deservirea arădenilor care circulă în judeţ.

De același autor

Related Articles