Conferinţă regională despre fondurile europene la Timişoara!

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro organizează în data de 7 iunie 2017, la Timișoara, conferința regională despre fondurile europene „Succesul e…MOLIPSITOR!” – Regiunea Vest!

Conferința este parte a celei de-a doua ediții a Caravanei Fondurilor Structurale – „Succesul e… MOLIPSITOR!”, un proces interactiv de descoperire și împărtășire a bunelor practici și a impactului generat de proiectele finanțate din fondurile europene. În perioada mai-noiembrie 2017, vor fi vizitate cele 8 regiuni ale României, pentru a discuta lecțiile învățate și a prezenta exemplele de bune practici ale beneficiarilor de la nivel local.

Evenimentul va include prezentări ale unor proiecte de succes, studii de caz cu privire la implementarea unor concepte inovatoare în proiectele cu finanțare europeană și o secțiune interactivă „Să învățăm de la experți”. În cadrul acestei secțiuni, vor fi prezentate informații practice legate de achizițiile publice, economia socială și finanțarea start-up-urilor și publicul va putea adresa întrebări.

La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai autorităților publice centrale şi locale, beneficiari și potențiali beneficiari ai fondurilor europene, mass-media şi publicul larg.
Acţiunea va avea loc la AMBASADA, strada Anton Seiller, nr. 2, Timișoara, începând cu ora 11.00. Confirmarea participării se poate face până cel târziu luni, 5 iunie 2017, la Raluca Prelucă, mobil: 0725072533, e-mail: conferinta@fonduri-structurale.ro.

Sursă: Ziua de Vest

De același autor

Related Articles