P1120825

La Sala de conferințe FRANZ JOSEPH a Hotelului Diana din stațiunea Bãile Herculane s-a desfãșurat astãzi conferința MARILE MISTERE ALE ȘTIINȚEI, susținutã de cunoscutul om de științã Alexandru Mironov. La aceastã manifestare, ajunsã la cea de-a III-a ediție, au participat elevi și cadre didactice de la Liceul Hercules precum și pasionați de științã din zonã.

În cadrul conferinței au fost prezentate aspecte legate de noile teorii și ipoteze privind evoluția umanã, upgradarea corpului uman cu noi tehnologii, tendințele globale în geneticã și medicinã în contextul provocãrii viitorului. De asemenea, s-a rãspuns la o serie de întrebãri care vizeazã secretele pe care le deține creierul uman, care sunt tehnologiile viitorului, cine sunt marii performeri ai cercetãrii românești sau cum și când vom coloniza planeta Marte și Calea Lactee.

Dupã cum ne-a precizat prof. Alexandru Mironov, obiectivul acestor conferințe îl reprezintã atragerea tinerilor spre științã și descoperirea celor care doresc sã pãșeascã pe calea cercetãrii. Manifestarea a fost organizatã de Revista ȘTIINȚÃ ȘI TEHNICÃ, având sprijinul Inspectoratului Școlar Caraș-Severin, Liceul Hercules, Hotelul Diana și Primãria orașului Bãile Herculane.

Paul-Sever SMADU