Conductă de gaz ruptă în urma unui accident rutier

O conductă de gaz a fost ruptă sâmbătă după-amiază în municipiul Arad, în urma unui accident rutier produs în apropierea Ştrandului Neptun şi a Cetăţii Aradului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Arad, maior George Pleşca, conducta a fost avariată în urma unui accident rutier produs pe strada Cetăţii, în sensul giratoriu situat la coborârea de pe Podul Decebal spre cartierul Subcetate.
‘Din câte am fost informaţi, în accident au fost implicate două autoturisme, care au intrat în coliziune în sensul giratoriu situat la coborârea de pe Podul Decebal spre cartierul Subcetate. În urma coliziunii, şoferul unuia dintre autoturisme a pierdut controlul volanului, autoturismul ieşind de pe carosabil şi căzând în partea dreaptă a direcţie de merş în parcarea Ştrandului Neptun, de la o înălţime de circa 2 metri, după care s-a răsturnat şi a rupt o conductă de alimentare cu gaz. Drept urmare, atât Ştrandul Neptun, cât şi unitatea militară din Cetatea Aradului au rămas fără gaz’, a declarat pentru Agerpres, George Pleşca.

În continuare, acesta a precizat că, pentru a preîntâmpina o eventuală explozie, Detaşamentul de Pompieri Arad a trimis la faţa locului un echipaj de intervenţie care a izolat şi a asigurat perimetrul până la sosirea celor de la E.ON Gaz, care au izolat zona avariată a conductei.

De asemenea, deoarece exista pericolul unei explozii, la locul accidentului s-au deplasat şi echipaje de la Poliţie, care au deviat traficul rutier şi au izolat zona până după intervenţia reprezentanţilor E.ON Gaz.

sursa foto: romaniatv.ne