Fundația Comunitară „Banatul Montan” lansează cea de-a doua ediţie a evenimentului ”Comunitate în mișcare”.

”Comunitate în mișcare” este un eveniment caritabil organizat sub forma unei campanii sportive online ce are ca scop promovarea unui stil de viață sănătos prin mișcare zilnică.

Evenimentul se desfășoară pe durata a 3 luni, în perioada 15 iulie – 15 octombrie 2021 și pune la dispoziția participanților 5 probe diferite: mers, alergare, deplasare în scaun cu rotile, ciclism și înot – fiecare cu un anumit barem de kilometri ce trebuie parcurși.

Iubitorii de mișcare pot alege să finalizeze una, două sau chiar toate probele până în data de 15 octombrie 2021 în propriul ritm, timp și spațiu.

Nu există limitări geografice așa că oricine poate participa, atât din țară cât și din străinătate.

Fondurile colectate în urma evenimentului din taxele de participare și donații vor fi folosite pentru amenajarea unui centru de zi pentru persoane adulte cu dizabilități în Reșița, județul Caraș-Severin – un proiect inițiat de Asociația Charcot Marie Tooth România și Asociația Cărășană Sindrom Down cu susținerea Direcția de Asistență Socială a Municipiului Reșița.

Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități este menit să ofere expertiză, suport informațional și sprijin celor care au nevoi speciale, având astfel o contribuție majoră la îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități.

Comunitate în miscare este un eveniment deschis tuturor membrilor comunității și încurajează practicarea sportului și a mișcării de orice fel, chiar și în condiții de restricții sau distanțare socială.

Pentru înscrieri și detalii complete despre eveniment accesați:  https://comunitateinmiscare.ro/  sau pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/comunitateinmiscare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.