[Video] CNADNR suplimentează utilajele de deszăpezire în zona Olteniei, sudul Moldovei şi în Dobrogea

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a decis suplimentarea utilajelor de deszăpezire în zona Olteniei, sudul Moldovei şi în Dobrogea. Măsura a fost luată având în vedere posibilitatea extinderii Codului portocaliu de ninsori abundente şi viscol. Au fost relocate efective de la Direcţiile Regionale Timişoara, Cluj şi Braşov.

Având în vedere posibilitatea extinderii “COD PORTOCALIU ninsori abundente și viscol” pentru zona Oltenia, sudul Moldovei și Dobrogea, conducerea CNADNR SA a decis relocarea de la DRDP Timișoara, DRDP Cluj și DRDP Brașov a șase autofreze și trei șenilate, astfel încât pe lângă cele existente, numărul total de utilaje cu care se va acționa în zonele afectate va fi de 32 de autofreze și 5 șenilate.

Utilajele au fost relocate astfel:

  • La DRDP București – Autostrada A2 – Lehliu; SDN Buzău;
  • La DRDP Constanța – Autostrada A2 – Lehliu – Fetești;
  • La SDN Constanța, SDN Slobozia; SDN Tulcea.

De asemenea, compania precizează că în funcție de informăriile transmise de ANM, CNADNR SA va actualiza situația restricțiilor și a închiderilor de autostrăzi și drumuri naționale.

Participanții la trafic sunt rugaţi să respecte indicațiile și restricțiile semnalate de Poliția Rutieră.

De asemenea, participanţii la trafic trebuie să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale.

Video Youtube.com/Ministerul Transporturilor