UPDATE

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic, s-a reluat circulaţia pe o singură bandă. La rândul său, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin informează că un bărbat de 46 de ani aflat la volanul unui autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers la ieşirea dintr-o curba la stânga şi a intrat în coliziune stânga faţă cu un autocamion. Fără alcool în cazul conducătorului autocamionului, celălalt conducător auto neputând fi testat din cauza leziunilor.

***

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri pe DN 58B, între Reşiţa şi Moniom, unde s-a produs un grav accident între un TIR şi un autoturism.

Victima, șoferul autoturismului, bărbat în vârstă de aproximativ 45-50 ani, a fost descarcerată, este în stare de inconștiență, prezentând numeroase plăgi și traumatisme și a fost preluată urgent de echipajul SAJ în vederea transportării acesteia la UPU Reșița.

Intervin de urgenţă un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa, un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare grea din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş şi două ambulanţe SAJ.