Michael Douglas şi Diandra – Cei doi s-au cunoscut când Diandra avea 19 ani, iar celebrul actor, 35 de ani. S-au căsătorit la câteva săptămâni după prima lor întâlnire, în 1977. În anii următori, celebritatea lui Michael a crescut simţitor, și odată cu ea şi infidelităţile starului, care au dus la unul dintre cele mai scumpe divorțuri de la Hollywood. După dizolvarea oficială a căsătoriei, Diandra a obţinut suma de 45 de milioane de dolari.

Paul Mccartney şi Heather Mills – În anul 2002, legendarul cântăreţ se căsătorea cu Heather, mai tânără cu 30 de ani decât el, fostă top-model. Ea i-a propus să semneze un contract prenupţial, însă el a refuzat, gest pe care l-a regretat probabil, ulterior, când Heather a primit suma de 48,7 milioane de dolari în urma divorţului.

Madonna şi Guy Ritchie – după divorţul său de regina muzicii pop, regizorul britanic s-a ales cu o sumă de bani cuprinsă între 76 şi 92 de milioane de dolari.

Melissa Mathison şi Harrison Ford s-au cunoscut în anul 1977 şi şi-au oficializat relaţia 14 ani mai târziu. În cursul căsniciei lor, Harrison Ford devine un actor de senzaţie şi de aceea, în urma separării, Melissa primeşte suma de 85 de milioane de dolari, precum şi un procent din câştigurile încasate pe filmele realizate în cursul mariajului lor.

Amy Irving şi Steven Spielberg s-au căsătorit în anul 1985, după opt ani de relaţie. Au divorţat patru ani mai târziu, şi, conform contractului prenupţial, Amy a primit suma de 200 de milioane de dolari. În prezent, regizorul deţine circa trei miliarde de dolari. Unul dintre cele mai scumpe divorţuri de la Hollywood este fără îndoială cel dintre Mel Gibson şi Robyn Moore. Actriţa a obţinut jumătate din averea fostului său soţ, peste 400 de milioane de dolari.

Recordul absolut la acest capitol este deţinut, însă, de cuplul Rupert Murdoch – Anna Mann, divorţ care l-a costat pe omul de afaceri 1,7 miliarde de dolari

RADOR

foto : thetimes.co.uk