Cele mai frumoase târguri de Crăciun din România

Târguri de Crăciun din România 2023! Pe primul loc în preferințele românilor se află târgurile din Brașov, Sibiu, Craiova și Oradea.

Românii care preferă să meargă în alt oraș în acest an, au ca variantă și târgul din Craiova. Acesta s-a remarcat în 2022 prin organizarea perfectă, atrăgând numeroși vizitatori.

Târgul de Crăciun Craiova 2023 este organizat de Primăria Craiova, între 17 noiembrie-2 ianuarie 2023.

Târgul din Craiova a primit și recunoaștere internațională. Site-ul europeanbest-destinations.com consideră că este pe locul al treilea, după cele din Budapesta și Gdańsk, din Polonia. Viena ocupă un umil loc 4!

Craiovenii promit în acest an să depășească așteptările cu un nou concept: Crăiasa Zăpezii.

Vizitatorii care vor opta pentru Craiova, vor avea și posibilitatea de a face excursii în zonă. Printre marile atracții se numără și Băile Herculane, unde se pot caza.

Băile Herculane se află la o distanță de 155 de kilometri de oraș, iar turiștii se vor putea bucura astfel și de traseu, dar și de curele cu ape termale.

Oradea, Brașov și Sibiu vin din urmă

Un alt oraș care promite multe surprize este Oradea.

Mulți vizitatori au considerat că acest târg este al doilea cel mai impresionant din țară, după cel din Craiova! Acest lucru se datorează faptului că Târgul de Crăciun de anul trecut, s-a întins din Piața Unirii până pe Calea Republicii la Palatul Moskovits-Miksa.

Magnitudinea evenimentului va fi păstrată și în acest an. Și aici turiștii pot alege să se cazeze la Băile Felix, la numai 10 km de oraș. Târgul din Oradea este organizat în perioada 1-26 decembrie 2023.

Pe locul al treilea în inimile turiștilor a fost, anul trecut, târgul din Brașov, la egalitate cu cel din Sibiu.

Transilvănenii au destinații minunate și în restul anului, însă de Crăciun, locurile devin mai luminoase și fermecătoare.

Brașovenii au transformat orașul până în 7 ianuarie 2024.

Târgul de Crăciun din Sibiu a devenit un eveniment de neratat în fiecare an, iar ediția 2023 se anunță a fi una impresionantă și plină de surprize.

Și anul acesta dintre atracțiile principale fac parte spectaculoasele proiecții care vor transforma fiecare clădire din Piața Mare într-o operă de artă în mișcare, transformând centrul orașului într-un adevărat loc de poveste. Fiecare seară va fi marcată de aceste proiecții impresionante, care vor aduce magia sărbătorilor de iarnă la viață într-un mod inedit.

De același autor

Related Articles