La Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, se va desfăşura astăzi, între orele 10.00 şi 16.00, o nouă ediţie a Târgului RIUF.

Peste 100 de universităţi din ţară şi din străinătate – Franţa, Germania, Marea Britanie, Olanda şi Elveţia îşi vor prezenta programele de studiu de licenţă şi masterat.

*Coventry University, universitate numită pentru al treilea an consecutiv – University of the Year în The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.
*Anglia Ruskin University ocupă locul 30 în ce privește studiile în domeniul dreptului și investește constant în diferite facilități academice și practice. Recent, a investit mai mult de 122 milioane de lire în laboratoare medico-legale, patru biblioteci, un centru de limbi străine şi alte spaţii.

*NHL Stenden University of Applied Sciences școlarizează anual aproximativ 2.500 de studenți internaționali din peste 85 de țări și University of Groningen, facultate cu istorie de peste 400 de ani care și-a dezvoltat programe educaționale cu accent pe inovație și calitate, situându-se la nivel global pe poziții de top 100.

De asemenea vor fi prezentate toate informaţiile necesare despre bursele oferite studenţilor români şi posibilităţile de finanţare ale studiilor în străinătate.