Cei care s-au hotărât pe ultima sută de metri să-şi petreacă revelionul pe Muntele Mic ar trebui să se grăbească. Mai sunt pachete libere pentru Revelion la pensiunile din localitatea Borlova, după cum ne-a declarat Ion Gherga, administratorul unei pensiuni din staţiune. Preţurile pentru perioada următoare încep de la 274 lei pe noapte de persoană cu mic dejun şi cină festivă. Aici zăpada măsoara peste 30 de cm şi se schiază pe pârtiile Nordica şi Borlova.

Persoanele care se pregătesc să-şi petreacă ultimele zile din 2019 la munte ar trebui să-şi descarce aplicaţia gratuită Salvamont.

Aceasta conţine cel mai complet ghid de informare şi orientare montană din România, informaţii actualizate despre 51 masivi montani, 600 trasee turistice, 150 cabane şi 180 pârtii de schi din întreaga ţară.

În timpul călătoriei, chiar şi fără acces la internet iubitorii de munte au la dispoziţie harta aplicaţiei pentru a localiza cabanele aflate în jur. În pluş în secţiunea SOS există un serviciu de localizare a poziţiei telefonului prin care se poate notifica în timp real dispeceratul Salvamont despre traseul pe care se află turistul.