Caz şocant în Caraş-Severin: Femeie transportată la spital după ce a fost stropită cu benzină şi incendiată

Poliția Stațiunii Băile Herculane a fost sesizată în această dimineață, în jurul orei 07.00, printr-un apel la 112 despre faptul că în localitatea Verendin, comuna Luncavița, un bărbat a aruncat cu benzină peste o femeie în vârstă de 57 de ani și i-a dat foc.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind faptul că un bărbat de 49 de ani din Verendin ar fi incendiat-o pe femeia de 57 de ani, pe o stradă din localitate. Aceasta a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportată la spital. Bărbatul de 49 de ani a fost identificat de polițiști și condus la sediul poliției pentru cercetări și dispunerea măsurilor legale, care se impun.

Polițiștii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă  de omor și continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri în conformitate cu Codul de procedură penală.

De același autor

Related Articles