Cascada de radare dă rezultate

ACCIDENT-DN6-Viaduct-Adakaleh-10

Măsurile speciale luate de poliţiştii rutieri din Mehedinţi pentru monitorizarea traficului rutier pe DN 6, între Orşova şi Drobeta Turnu Severin au dat rezultate. Începând de ieri, pe acest tronson acţionează 4 autospeciale pe care sunt amplasate aparate radare. Măsura a fost luată ca urmare a creşterii numărului de accidente rutiere pe această porţiune de drum. Viteza excesivă şi depăşirile neregulamentare sunt principalele cauze generatoare de accidente.

În ultimele 24 de ore, au fost constatate 21 de abateri doar în cazul depăşirilor neregulamentare. În total, au fost suspendate 29 de permise de conducere, iar pentru viteză excesivă au fost sancţionaţi 41 de şoferi, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, comisar Nicolae Lohon. Până pe data de 25 august, aceste echipaje vor fi prezente pe sectorul de drum respectiv, a precizat reprezentantul Poliţiei.

De la începutul anului, pe drumul cu o lungime de 25 de kilometri care leagă Orşova de Drobeta Turnu Severin s-au înregistrat 17 accidente rutiere cu victime, soldate cu un mort, 4 răniţi grav şi alte 22 de persoane rănite uşor. 6 accidente au avut loc din cauza depăşirilor neregulamentare.

(Sebastian Dragomir)

1 COMENTARIU

  1. se vad rezultatele, niste politisti nesimtiti care opresc pe banda cu dunga continua si care blocheaza traficul intr-o zona in care se circula OK. cand nu sunt ei prezenti. POZA SPUNE MAI MULT DECAT O MIE DE CUVINTE…OARE MILITIENII, SI-AU DAT SINGURI AMENDA CA AU OPRIT MASINA POLITIEI IN ZONA DIN POZA ?

Comments are closed.

De același autor

Related Articles