Începând de astăzi, Casa Corpului Didactic din Caraș-Severin are un nou director.

Tudor Ovidiu Andronescu este cel care va ocupa funcția deținută până în prezent de Nicoleta Marcu.

Nicoleta Marcu s-a aflat la cârma instituției în ultimii patru ani de zile, după ce a câștigat postul scos la concurs de Ministerul Educației în urma ieșirii la pensie a lui Tudor Deaconu.

În ordinul de numire al lui Ovidiu Andronescu se menționează că managerul Nicoleta Marcu și-a încheiat perioada de contract cu instituția educațională.

Ovidiu Andronescu a vorbit apreciativ despre munca predecesorului în funcția de manager al CCD!

Față de doamna Nicoleta Marcu și munca depusă de ea la Casa Corpului Didactic nu am decât cuvinte de apreciere şi laudative și sper să pot continua ceea ce a făcut domnia sa. Mi s-a oferit șansa să ocup acest post eu, nu vreau să fiu ipocrit și să spun că nu e un pas înainte în cariera mea. După 23 de ani de învățământ și experiența mea didactică, am considerat că aș putea face față acestei provocări, acestui proiect.  Mi-aș dori să se scrie mai multe programe pentru formarea cadrelor didactice cu finanțare europeană, va trebui să demarez un studiu pentru a vedea exact care este nevoia de formare a cadrelor didactice din Caraș-Severin,  să văd care este situația centrelor de  documentare – informare și, de asemenea, să urmăresc stadiul de formare a bibliotecarilor. Sper să am în continuare o relație bună cu Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin și cu cadrele didactice din tot județul”, a declarat noul manager CCD Caraș-Severin, Ovidiu Andronescu.