Caravana medicală “Sănătate dăruim în sate” a ajuns şi la Berzasca

Caravana medicală “Sănătate dăruim în sate” va ajunge sâmbătă, 4 noiembrie, în comuna Berzasca.

35 de medici rezidenţi si specialisti din judeţele Caraş-Severin si Timiş vor acorda investigatii medicale gratuite pe cardiologie, neurologie, endocrinologie, ortopedie, gastroenterologie, pneumologie, dermatologie, hematologie si medicină internă, persoanelor din localitate, dar şi din satele aparţinătoare.

Actiunea se va desfasura la Şcoala cu clasele I-VIII din Berzasca între orele 9.00-17.00.

Ne bucurăm să vă anunțăm a III-a ediție a caravanei medicale “Sănătate dăruim în sate”, organizată de asociația noastră.

Ne bucurăm să avem alături de noi 50 de medici primari specialiști și rezidenți care iată, într-un număr atât de mare, într-o zi de sâmbătă, fac un lucru extraordinar pentru comunitate. Şi dacă tot am ajuns la comunitate, noi suntem în comuna Berzasca din județul Caraș-Severin, iar consulturile vor avea loc în intervalul orar 09:00-17:00, și sunt așteptați toți locuitorii comunei Berzasca și din proximitate, din satele din jurul comunei.

Trebuie să amintim de specialitățile medicale, aici din nou numărul este mai mare față de edițiile trecute, și aș aminti aici de: cardiologie, medicină de internă, hematologie, dermatologie, ortopedie, endocrinologie și altele. În total,11 specialități medicale dar, bineînțeles ne-am gândit și la copiii din Berzasca. Vom avea un curs educativ de prim ajutor, un curs educativ de igienă orală, și o campanie de conștientizare și prevenire a consumului de droguri.

Caravana nu ar fi avut loc fără sponsorii și partenerii noștri, şi aş aminti aici și Primăria Berzasca, școala unde va avea loc această caravană medicală, dar și Vestmed, cei care sunt prezenți cu echipament medical și bineînțeles și medicii care sunt alături de noi, un număr de nouă persoane. Un alt ajutor pe partea de echipamente medicale este oferit de cei de la Maindrey,” a declarat pentru Radio Reşiţa, cofondatorul asociaţiei Citesti si Cresti, Larisa Vasile.

Caravana este coordonata de Asociatia Citesti si Cresti.

De același autor

Related Articles