Caraş-Severin: Victimele accidentului cu cinci autovehicule, de pe DN6, sunt cetăţeni bulgari

Un şofer de 60 de ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc, luni după-amiază, pe DN6, în zona localităţii Topleţ, din judeţul Caraş-Severin, la limita cu judeţul Mehedinţi, toate victimele fiind cetăţeni bulgari.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, în evenimentul rutier au fost implicate cinci autovehicule – trei autoturisme, un autocar şi o autoutilitară.

Persoanele rănite, o femeie şi un bărbat, au fost transportate la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetăţean bulgar în vârstă de 60 de ani, ar fi intrat în coliziune frontal-stânga cu un autocar înmatriculat în judeţul Olt. De asemenea, în accident au fost implicate alte două autoturisme din judeţele Mehedinţi şi Dolj, precum şi o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria.

‘În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 60 de ani şi rănirea pasagerei din dreapta-faţă, din acelaşi autoturism, precum şi a conducătorului autoutilitarei, toţi cetăţeni bulgari, cei doi răniţi fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale’, a precizat sursa citată.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest şi s-a stabilit că nu au consumat băuturi alcoolice.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind deschis un dosar penal.

De același autor

Related Articles