Un transformator electric a luat foc pe un stâlp, în comuna Ezeriş, şi doi copaci au fost doborâţi la pământ de o vijelie ce s-a abătut în cursul nopţii de miercuri spre joi, peste mai multe localităţi din judeţul Caraş-Severin.

Potrivit datelor centralizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, incendiul care a apărut la un transformator electric din localitatea Ezeriş a fost stins în urma intervenţiei pompierilor militari din Reşiţa. Defecţiunea a fost remediată de o echipă a distribuitorului de energie electrică, astfel că joi dimineaţa nu erau probleme în ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică.

Din cauza vijeliei puternice, un copac a căzut pe DN 58A Soceni – Ezeriş, iar un altul pe DN 68, la Băuţar. Arborii au fost îndepărtaţi de pe carosabil în urma intervenţiilor unei echipe de pompieri din Reşiţa şi a uneia de la Secţia Drumuri Naţionale Caransebeş, Districtul Bucova.

De asemenea, ploaia a inundat o curte din municipiul Reşiţa, în sprijinul celor afectaţi intervenind pompierii din localitate.

O parte a judeţului Caraş-Severin, ce include, printre altele, localităţile Reşiţa, Bocşa şi Ezeriş, s-a aflaţ în cursul nopţii de miercuri spre joi, sub avertizare Cod roşu de vijelii puternice, grindină şi ploi.