CARAŞ-SEVERIN: Tânăr prins în timp ce fura motorină din rezervorul unui tir

Poliţiştii de la Băile Herculane au prins în flagrant, noaptea trecută, un tânăr de 22 de ani care încerca să sustragă carburant din rezervorul unui tir.

Automarfarul era parcat pe DN 6, în zona Gării, iar în apropiere de acesta au fost găsite mai multe bidoane de plastic, pregătite pentru a fi umplute, transmite Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Azi-noapte, în jurul orei 01.00, polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au depistat în flagrant delict un tânăr de 22 de ani, din Mehadia, după ce ar fi încercat să sustragă carburant din rezervorul unui ansamblu de vehicule staționat pe DN 6, în zona Gării Băile Herculane.

La fața locului polițiștii au găsit 2 bidoane din plastic, de 20 și 35 de litri, goale și un furtun de aproximativ 2 metri, cu care s-ar fi încercat sustragerea carburantului din rezervor, pe sol observându-se pete de combustibil.

În apropiere polițiștii au identificat un tânăr, care, la vederea acestora, a încercat să se sustragă, fiind urmărit și imobilizat de polițiști, din verificări stabilindu-se că tânărul de 22 de ani, domiciliat în Mehadia, ar fi deschis capacul rezervorului, introducând furtunul în interior cu scopul de a sustrage carburant, moment în care a fost întrerupt de apariția echipajului de poliție.

De asemenea, s-a stabilit că bărbatul ar fi ascuns în pădurea din apropiere, alte 5 bidoane din plastic pe care ar fi intenționat să le folosească la sustragerea carburantului.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și tragerii la răspundere penală a persoanei vinovate.

De același autor

Related Articles