Caraş-Severin: Şi primar, şi fochist la şcoală

La Şcoala Gimnazială din Goruia, în următoarele luni, căldura va fi asigurată de către primar, care este nevoit să facă focul în fiecare dimineaţă. S-a ajuns în această situaţie după ce fochistul unităţii de învăţământ a intrat în concediu medical.

„Fochistul unităţii şcolare are o problemă de sănătate, este în spital, şi neavând alternativă va trebui ca în fiecare dimineaţă să vin să pornim centrala. Cu siguranţă, în fiecare dimineaţă la 5:30 o sa fiu acolo, şi la ora 8 o sa ma duc la primarie, şi pe la 11 probabil că o să încarce centrala şoferul unităţii,” ne-a declarat primarul comunei, Răzvan Văcărescu.

Nu este singurul ajutor pe care primăria îl oferă în această perioadă, susţine directorul Şcolii Gimnaziale din Goruia, Mircea Marilă.

Mircea Marilă: „De asemenea, primăria ne achizizionează lemne, acum ne coseşte iarba în condiţiile în care fochistul nostru avea şi atribuţii de muncitor de întreţinere. Avem o bună parte din lemne şi urmează să achiziţionăm. Avem bani alocaţi tot de către primăria comunei Goruia, care de asemenea ne achită factura la curent electric si toate utilităţile.”

Primarul Răzvan Văcărescu ne-a mai declarat că este la zi cu plata tuturor facturilor, iar anul acesta nu se vor face economii.

Cele mai citite

Related Articles