CARAŞ-SEVERIN: 40 de biciclişti au fost amendaţi pentru că au încălcat normele de circulaţie

Săptămâna trecută, poliţiştii rutieri din Caraş-Severin şi cei cu atribuţii pe linie de poliţie rutieră au aplicat aproape o mie de sancţiuni contravenţionale, dintre care peste 400 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Ca măsură complementară, au fost reţinute şi retrase 111 permise de conducere şi certificate de înmatriculare.

16 conducători auto care au depășit cu peste 50 km/h, respectiv 5 care au depășit cu peste 70 km/h limitele legale de viteză au fost sancționați contravențional, concomitent cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Alte 4 permise de conducere au fost reținute pentru folosirea telefonului mobil la volan, concomitent cu încălcarea altor reguli de circulație, 5 pentru conducerea sub influența alcoolului și 4 pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor.

20 de amenzi au fost date pentru nerespectarea regulilor privind transportul de persoane și 50 pentru oprirea și staționarea neregulamentare ale autovehiculelor. De sancţiuni nu au scăpat nici bicicliştii: 40 dintre aceştia au fost amendaţi pentru că au încălcat normele privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, au fost constatate 12 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 3 privind conducerea unui autovehicul neînmatriculat și 4 privind conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De același autor

Related Articles